InOver, voor
inzicht in en
overzicht over uw
administratie en
bedrijfsprocessen

Naast de primaire processen kunnen aanvullende processen en workflows de bedrijfsvoering vereenvoudigen en de informatie makkelijker en beter toegankelijk maken. InOver kan als externe projectleider optreden tijdens de implementatie van Afas. En ook voor een optimalisatie van Afas Profit en InSite ben je bij InOver aan het juiste adres.

Laat InOver jouw Afas InSite optimaliseren om zo een cockpit te creëren met gegevens uit Afas en desgewenst ook uit andere systemen. Zo haal je het onderste uit de kan op het gebied van Business Intelligence.

InOver, voor//inzicht in en//overzicht over uw//administratie en//bedrijfsprocessen

Frank Willenborg

Met een ruime ervaring in het interim vak bied ik op een flexibele wijze, door snel te schakelen, een duurzame oplossing voor het vraagstuk van mijn opdrachtgevers. Of het nu gaat om een rol als projectmanager of voor advies over bedrijfsprocessen, u bent bij InOver aan het goede adres.

Mijn specialiteit is een veranderingstraject waarbij zowel de mensen als de systemen de benodigde aandacht krijgen. Ik heb een pragmatische benadering en heb altijd oog voor efficiency-verbeteringen. Of het nu gaat om een systeemimplementatie, het digitaliseren van processen of het opzetten van een rapportage model.

Frank Willenborg

Services

AFAS Expert

AFAS Expert

Met Inover haal je, in combinatie met de software van AFAS, het optimale uit de automatisering van uw bedrijfsprocessen. Het uitgangspunt is een minimale administratieve lastendruk met een hoge kwaliteit en een plezierige werkomgeving!

Frank Willenborg is gecertificeerd AFAS Expert. Met daarnaast een jarenlange inhoudelijke ervaring op het gebied van Finance en Payroll. Zo heeft u de zekerheid met Inover altijd up-to-date AFAS-kennis in huis te halen!

Contact

InOver

Damreesche Spoor 38
3832 KR  Leusden

06 53 10 93 76

info@inover.nl

KVK 32078972

BTW NL001518609B86

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.